Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Továbbra is köszönettel tartozunk a családoknak mindazért a megértésért, segítségnyújtásért, áldozatvállalásért, amellyel eredményessé teszik a digitális tanrend zökkenőmentes lebonyolítását.

Büszkék vagyunk diákjainkra, hogy ennyire jól alkalmazkodnak a rendkívüli helyzet adta kihívásokhoz. A legkisebbektől a legnagyobbakig nap mint nap figyelemmel követik a tanárok által üzemeltetett digitális csatornákat, elvégzik és visszaküldik feladataikat.

Sajnos akadnak még olyanok (igaz, csak csekély számban), akik visszaélnek a helyzet lehetőségeivel, és nem veszik komolyan, hogy továbbra is tanítás-tanulás folyik. Munkájukról, tudásukról számot kell adni. Bízunk abban, hogy ők is megértik saját felelősségüket, és megváltozik hozzáállásuk.

Az elkövetkezendő időszak egyik legfontosabb feladata a beiskolázás zökkenőmentes lebonyolítása, amely az előző évektől eltérően egy kicsit elhúzódik a járványügyi helyzet kapcsán.

Honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk a leendő elsősök szüleit ezzel kapcsolatos teendőikről.

Tájákoztatás a beiskolázással, beiratkozással kapcsolatban.

 

Tudjuk, hogy nyolcadikosainkat leginkább a ballagással, az általános iskolai elbúcsúzással kapcsolatos bizonytalanságok foglalkoztatják legjobban.

Köszönjük, hogy ennek ellenére komolyan veszitek feladataitokat!

Bízunk abban, hogy a helyzet konszolidálásával lehetőségünk lesz a megszokott búcsúra, még ha későbbi időpontban is. Amint ezzel kapcsolatban konkrét információink lesznek, tájékoztatni fogunk benneteket és szüleiteket.

Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapi tapasztalatok elemzése, a levont tanulságok pro és kontra hétről-hétre beépüljenek a digitális tanítás-tanulás folyamatába.

Továbbra is lehetőségük van tapasztalataik, véleményük kifejtésére, továbbítására a korábban létrehozott felületen: 

https://forms.gle/Xa1vCVGKvfTxQLWP6/viewform

 

Kérjük önöket, felelősségteljesen éljenek ezzel a lehetóséggel. Ennek biztosítását szolgálja, hogy a kitöltés során nevet és e-mail címet is meg kell adni, valamint be is kell jelentkezni a Google-ba. Ezzekkel a korlátozásokkal a visszaéléseket szeretnénk kiküszöbölni.

Az eddigi válaszolóknak köszönjük visszajezéseiket, véleményüket. Mindannyiukat arra bíztatunk, éljenek ezzel a lehetőséggel.

Iskolánk vezetősége és tantestülete nevében még egyszer köszönjük megértésüket, segítségüket.